Zábavné odpoledne pro děti a dospělé-18.6.2022

                        Zábavné odpoledne pro děti a dospělé

 

   Obecní zastupitelé, členky ZO ČSŽ, členové SDH a TJ SOKOL v Rozsochatci uspořádali v sobotu 18. června od 16.00 na hřišti SDH “Zábavné odpoledne pro děti a dospělé“, jako malou náhradu za akce, které se kvůli covidovým opatřením nemohly konat během letošního jara.

    DJ Vesy zapojoval malé i velké do soutěží, například o pirátský poklad z čokoládových zlaťáků, za odpovědi na různé hádanky rozdával odměny, pouštěl písničky a ty odvážnější nechal zazpívat do mikrofonu a mohli se stát na chvíli zpěváky. Počasí bylo letní, tak nechyběly ani vodní soutěže pro osvěžení. Děti si během celé akce užívaly skákací hrad. Několik dětí přišlo v maskách, za kterou dostaly malou odměnu. Do soutěží se zapojili také dospělí při držení sudu, či pití piva na čas. Bylo zajištěno občerstvení, klobásy z udírny, párek v rohlíku nebo sladké palačinky, které si vyzkoušel péct i starosta obce Dušan Svoboda. Paní Tamoková zájemcům malovala až do večerních hodin dekorace na obličej.

    Tančit, zpívat, soutěžit a hlavně se dobře pobavit, přišla široká veřejnost z Rozsochatce, ale též z okolí i přesto, že na toto datum byla velká konkurence v několika dalších akcích, které se nedaleko Rozsochatce konaly. Poděkování tak patří nejen všem pořadatelům, ale také sponzorům, kteří přispěli pěknými cenami do soutěží: Policie ČR, Bazar u Dáši, Český červený kříž,GCE a Holubcovi.

 

/Lenka Hyršová/